Лучић: United Media забранила Телекому емитовање N1 i SportKluba 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Лучић: United Media забранила Телекому емитовање N1 i SportKluba
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
25.01.2020 | 0 коментар(а)



Координатор за интернет и мултимедију „Телеком Србија групе“ Владимир Лучић изјавио је синоћ

да је швајцарска компанија Унитед Медиа, уз претњу кривичном пријавом, наредила „Телекому“ да искључи све њене канале, укључујући и Спорт клуб и Н1.
Лучић је, гостујући на телевизији Пинк, предочио наредбу швајцарске компаније, на којој се јасно види да Унитед Медиа инсистира да „Телеком Србија“ искључи све њене канале, међу којима су, поред пакета Спорт клуб канала, Н1, Вавоом, Пикабоо, Цинеманиа и Гранд 1 и 2.

У документу је, такође, јасно наведено да ће у случају да „Телеком“ не поступи по наређењу, Унитед Медиа прибећи правним средствима.

Лучић је рекао да је тај документ од 17. јануара уједно и доказ да „Телеком Србија“ није сам искључио канале, како су то поједини медији представили, већ да је то учинила Унитед Медиа.

Лучић је поновио да је „Телеком Србија“ учинио све што је у његовој моћи да дође до договора са Унитед Медиом, али да очигледно у тој компанији нису желели споразум.

На питање зашто се прича око раскида уговора догађа баш сада, он је рекао да је у питању очигледан страх од експанзије „Телекома“.

 

ГЗС/SEEbiz

 

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Telekom Srbija zabranjeno emitovanje United media

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.156.911 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)