Вучић у Бајиној Башти: Радиће се пут Дуб - Дупце, Митровац - Мећавник и тунел испод Кадињаче 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вучић у Бајиној Башти: Радиће се пут Дуб - Дупце, Митровац - Мећавник и тунел испод Кадињаче
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
17.08.2021 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Председник је посетио домаћинство породице Благојевић у селу Пепељ, девет километара удаљеном од Бајине Баште,
Вучић у Бајиној Башти: Радиће се пут Дуб - Дупце, Митровац - Мећавник и тунел испод Кадињаче, Фото: ГЗС

који су познати као један од највећих произвођача малина у овом крају.
Домаћини су Вучићу пожелели добродошлицу. Осим са члановима породице Благојевић, председник је разговарао и са другим мештанима села Пепељ, а најмлађима је поклонио таблете. Породица Благојевић позната је као један од највећих произвођача малина у овом крају, а осим гајењем малине, бави се и сточарством и земљорадњом. Домаћин Љубо, који је рођен 1972. године, живи са супругом Кристином, која је родом из Русије, троје деце и мајком Ружом.


Фото: ГЗС

Вучић је обишао су и изложене домаће производе, међу којима највише мед и ракију, које су произвели локални произвођачи, али и одевне предмете од памука и вуне.
Председник је присутнима најавио да ће се радити тунел на Кадињачи. Радови би могли да почну од 1. марта до 1. априла следеће године, а да буде завршено до краја 2023.

Фото: ГЗС

Нигде нисам видео да сви људи мисле исто, једино овде сви мисле да тунел под Кадињачом морамо да урадимо. Оно што ме брине јесте што главни човек за то не зна ко би то могао да ради - прокоментарисао је Вучић, а мештани су указали да им је то спас.
Фото: ГЗС

У разговору с мештанима, председник је сазнао да је један од проблема људи који живе у овом крају и далековод. Након обављеног телефонског разговора са надлежнима из ЕПС-а, Вучић је мештанима рекао да ће проблем бити решен.
Председник је од мештанина Дарка Радовановића добио на поклон чутуру са домаћом ракијом.
Фото: ГЗС

Вучић је разговарао са домаћинима о брању малина, којим се ова породица бави.
Ми ћемо у наредних шест-седам месеци кренути са изградњом тунела испод Кадињаче. Имаћете и нов пут. Радиће се и пут Дуб-Дупце. Све ће коштати око 80 милиона - поручио је Вучић присутним Бајинобаштанима, којима се захвалио што су дошли у великом броју.
Фото: ГЗС

Урадићемо пут 15 километара од Митровца до Мећавника. Држите нас за реч. Већ ћемо у марту почети са копањем тунела за Кадињачу-поручио је председник.
- Пред нама није лако време, повећаваће се притисци на нас око Косова и Метохије, око Републике Српске. Ми наш народ оставити нећемо на цедилу. Нових Олуја и Бљеска неће бити. Сувише је наш народ пропатио, напустио огњишта - рекао је председник и још једном се захвалио великом броју грађана који су дошли не само из овог дела Србије, него и из Републике Српске, из Скелана, Братунца, Сребренице.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VUCIC BAJINA BASTA PUTEVI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.436.951 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)