Помоћ Раковићима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Помоћ Раковићима
Trenutno na sajtu: 617       |       Podeli:
06.12.2016 | 0 коментар(а)



Чајетина – Породица Раковић у свом дому угостила је ветеране КУД „Јединство“ из Беча који су у сарадњи са ветаранима са Златибора на најлепши начин живот им учинили лепшим.



Овом донацијом, кућа Раковића добила је кревете, телевизор, постељину, а најмлађи чланови нову гардеробу, школски прибор, а и своје мале новчанике са новцем.

У новоизграђеној кући, коју је за ову сиромашну породицу изградило ЈКП „Златибор“ где је био запослен Драгутин Раковић, ова донација ће добро доћи, јер није лако у 21. веку одгајати децу у условима који нису прихватљиви.

„Драго нам је да пређемо у нову кућу, пре нам је прокишњавало и плашили смо се да ће кров да нам се сруши“, изјавила је Вида Раковић.

Своју захвалност нису крили ни малишани, који су са одушевљењем распаковали поклоне које су гости припремили за њих.

Прилог емитован у Дневнику западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.402.679 посета
Тренутно на сајту: 617 посетилац(a)