Двери: Обрадовић се бори за интересе обичних људи и њихових породица 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Двери: Обрадовић се бори за интересе обичних људи и њихових породица
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
16.01.2017 | 0 коментар(а)



Љиг - Председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић најозбиљније и најхрабрије се супротставља Александру Вучићу и његовом корумпираном режиму,

који штити интересе тајкуна, криминалаца, крупних капиталиста, страних банака, ММФ, НАТО-а и Брисела, саопштено је Општинског одбора Двери у Љигу.

У саопштењу Двери се даље наводи:

У бројним скупштинским наступима Обрадовић је ово доказао. Дошло је време да се заустави 16-огодишње уништавања Србије. Бошко Обрадовић и Двери једине нуде промену политике која може да доведе до државног, друштвеног и економског опоравка, подизања стандарда грађана и оснаживања породице као основне ћелије друштва.

Наш председнички кандидат се бори за стварање друштва у којем су интереси обичних људи и њихових породица на првом месту. Он најбоље разуме проблеме са којима се данас суочавају обични људи јер и сам припада њима. О каквом се кандидату ради најбоље говори чињеница да је на последњим локалним изборима у Чачку добио 25 одсто гласова својих суграђана и комшија. У изборној јединици у селу Вранићи где је рођен освојио је 40 одсто гласова, а у две изборне јединице у Чачку, у кварту у којем живи и у којем је одрастао, добио је 34 и 36 одсто гласова.

Његови најважнији циљеви су заштита презадужених грађана и породица, враћање неуставно отетих пензија, право сваког човека на посао и зараду према знању и квалификацијама, а не према партијској припадности. Он се бори  да се заустави одлазак младих, да држава пружи снажну подршку женама које не успевају да ускладе свој породични живот и професионалну каријеру, самохраним родитељима, да се заштити и оснажи сељак, пољопривредник, домаћи произвођач.

Све мере и политике за које се Бошко Обрадовић и Двери залажу имају за циљ да сваки грађанин, обичан човек, својим радом може себи да обезбеди пристојан живот и да има добре услове  и могућности да ствара и развија породицу. Залажемо се за независну и слободну Србију, а оштро се супротстављамо диктату било којег страног центра моћи и зато се  противимо уласку Србије у ЕУ и бриселским уценама.  Само независна  држава  може да буде економски снажна и само у таквој земљи породица може да се развија и јача.

Бошко Обрадовић се скоро две деценије бави друштвено-политичким радом, а  далековидост његових политичких идеја и идеја Двери сада се потврђује на међународном плану. Он је један од оснивача Двери, које су настале на Универзитету у Београду 1999. године као гласило студената за националну културу и друштвена питања, а од 2003. Двери су најактивнија српска патриотска организација која се доследно бори за јачање националног суверенитета и идентитета, повратак традиционалним вредностима, заштиту домаћег економског интереса, ближу сарадњу са Русијом а против погубног пута у ЕУ и НАТО.

Сличну политику грађани  широм Европе и света сада препознају као најбољу за њихове интересе и интересе њихових земаља. Тако се десио Брегзит, победа Трампа, победа проруских кандидата у Молдавији и Бугарској, док широм Европе јачају слични евроскептични политички покрети. Двери су на линији тих крупних геополитичких промена у Европи: неолиберални модел је доживео крах, рађа се нови свет. Бошко Обрадовић је носилац те политике која се ошто супротставља систему који штити интересе крупног капитала, финансијских кругова  и са њима повезаних политичких елита, а који  је уништио  бројне националне економије и стандард грађана. Глас за Бошка Обрадовића на председничким изборима је глас за политичке промене и опоравак Србије, за заустављање корумпираног режима у даљем уништавању стандарда грађана и наше државе.

Општински одбор Двери у Љигу




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.331.638 посета
Тренутно на сајту: 514 посетилац(a)