ПОКС: СПС уценио Весну Дмитрић да поднесе оставку два месеца пре краја мандата 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
ПОКС: СПС уценио Весну Дмитрић да поднесе оставку два месеца пре краја мандата
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
28.07.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Покрет обнове Краљевине Србије у Чачку огласио се саопштењем поводом оставке

начелнице Градске управе за урбанизам Весне Дмитрић.

„Колико смо за време комунизма били партијска држава, толико смо и данас. То се савршено види на најновијем примеру чачанског СПС-а који је натерао госпођу Весну Дмитрић да поднесе оставку на место начелнице урбанизма. И то не зато што нам у граду влада урбанистички хаос и што на сваком ћошку никне нека нова "крмача", већ да би се СПС додворио СНС-у и купио своје место у наредној власти. И то на фору, јер је госпођи Дмитрић свакако истицао мандат за два месеца, па сама оставка не значи ништа, док СПС нема никакве ингеренције над овом управом јер власт нити је формирана, нити је напредњацима СПС потребан за формирање власти. А какве "крмаче" ничу у нашем граду најбоље се види када прођете улицом Кнеза Милоша, која је цела предвиђена за градњу зграда. Па сад замислите још неколико таквих "крмача" тик уз улицу, где им место у неком урбанистички уређеном граду свакако не би било. "Крмача" је иначе у архитектонском сленгу назив за незграпну зграду, неуклопљену у амбијенталну целину, немаштовитог изгледа, често уметнуту међу породичним кућама, са максимално искоришћеним квадратима за продају, уз минимално зеленила и адекватног паркинг простора, где мало дужи аутомобил у гаражу неће ући без чешања. У сваком случају о урбанистичком хаосу у Чачку све се зна, зна се доста и о партијској држави, а последња изнуда оставке Весне Дмитрић у финишу мандата од стране чачанских социјалиста само је подсетила грађане на то како изгледа партијска трговина изборним пленом. Зато су у Краљевини Србији на одговорним функцијама били Степа Степановић, Живојин Мишић, Иво Андрић, Иван Мештровић, Бранислав Нушић, Слободан Јовановић, Никола Пашић... а данас је министар спољних послова естрадни забављач - аматер Ивица Дачић”, наводи се у саопштењу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poks vesna dmitric

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.443 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)