СНС Г. Милановац: Народ је рекао кога жели на власти, бивши чланови ДОС – а показали шта знају за време својих мандата 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
СНС Г. Милановац: Народ је рекао кога жели на власти, бивши чланови ДОС – а показали шта знају за време својих мандата
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
03.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Информативна служба Општинског одбора СНС у Горњем Милановцу у Саопштењу за медије истиче

да окупљена опозиција у њиховом граду нема никакав кредибилитет:

Путујући циркус на челу са Стаматовићем, Обрадовићем, Јеремићем, Ђиласом и осталим тајкунима свакодневно прети насилним отимањем власти у Србији, крвопролићем и физичком одмаздом председника Републике Србије Александра Вучића, његове породице и чланова Српске напредне странке. Прети се силовањем премијерке Ане Брнабић, а на локални ниво покушава да се пренесе тај непојмљив излив насиља и простаклука који је запањио целу Србију преко такозване „једине праве опозиције“ у Горњем Милановцу.

Такозвана „једина права опозиција“ у Горњем Милановцу окупља појединце из пропалог ДОС-а који су на жалост били носиоци власти за чије је време неколико хиљада наших суграђана остало без посла и на улици без икаквих примања. У то време ти исти појединци енормно су се обогатили, а себе, чланове својих породица и пријатеље удомили у државна предузећа и установе и са тих високих положаја најбезочније нападају систем који их храни.

Народ је до сада на демократским изборима показао да му не пада на памет да на власт и на своју грбачу поново доводи гомилу штеточина која га је опљачкала и осиромашила већ да жели и подржава нормалну, усправну, економски снажну и успешну Србију какву гради и за какву се бори председник Републике Србије Александар Вучић.

Резултати рада председника Александра Вучића су суфицит у буџету Републике Србије од преко 400 милиона евра, стопа незапослености која је пала испод 12% док је у је у њихово време била 24% као и директне стране инвестиције које у првих пет месеци износе 1,161 милијарди евра и које ће до краја године износити 2,6 милијарди евра.

Подсећамо наше суграђане да су председник Републике Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије дала огромну подршку власти у Горњем Милановцу и путем пројеката издвојила средства више од три годишња буџета општине за развој Горњег Милановца“, написано је у Саопштењу Информативне службе ОО СНС у Горњем Милановцу.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stranka. dos napredna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.742.835 посета
Тренутно на сајту: 459 посетилац(a)