Расписан конкурс за постављање објеката за време Сабора трубача  
Расписан конкурс за постављање објеката за време Сабора трубача
06.06.2016. 11:05 | 0 коментар(а)Гуча - Општинска управа општине Лучани, расписала је конкурс за одређивање корисника места за постављање привремених објеката на јавним површинама у Гучи

у време одржавања 56. Драгачевског сабора трубача. Конкурс ће се спровести путем писаних понуда и усменог јавног надметања за објекте и по најнижим почетним износима.

Регистрација учесника и поступак јавног надметања одржаће се у понедељак 13. јуна са почетком у 11:00 часова у просторијама Општинске управе општине Лучани у Гучи (зграда старог Начелства).

Конкурсна документација:

1) писани захтев за коришћење јавних површина са понудом почетног износа који не може бити мањи од најнижег износа;

2) решење орган надлежног за упис у одговарајући регистар привредних и других субјеката;

3) уверење да је привредни субјект измирио локалне јавне приходе буџету општине Лучани;

4) доказ о уплати депозита – износ од 10% од оглашеног износа за место, рачун број: 840-938804-14, намена: Депозит по основу лицитације за 56. Драгачевски сабор трубача у Гучи, корисник: Општинска управа општине Лучани, позив на број 97 КБ 060 ПИБ;

5) понуђач који конкурише за површину „Старо игралиште“ са наменом постављања забавног парка, за све објекте у свом саставу, мора поседовати одговарајући важећи атест, односно стручни налаз или мишљење о квалитету, како за опрему, тако и за инсталације и њима мора руководити стручно особље.

Атест, односно стручни налаз или мишљење лиценцираног привредног субјекта, мора се доставити уз пријаву на конкурс, а у супротном, пријава ће се сматрати непотпуном.

Право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица која испуњавају услове утврђене законом и конкурсном документацијом.

Затворене пријаве на конкурс се достављају поштом или преко писарнице општине Лучани – Општинска управа, Ул. Републике бб, 32230 Гуча, са назнаком "ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА КОРИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ ПОВРШИНА НА 56. ДРАГАЧЕВСКОМ САБОРУ ТРУБАЧА У ГУЧИ - НЕ ОТВАРАТИ", закључно до 10:30 часова, дана 13. јуна. Пријаве се подносе за сваки објекат посебно. Један учесник може поднети само једну пријаву за исти објкат на истом месту.

Избор корисника извршиће Комисија за спровођење конкурса, искључиво на основу највише понуђеног износа за једно место. Ако једно место тражи један корисник, истом ће се то место дати по понуђеном износу. Ако једно место тражи више од једног корисника, избор ће се извршити у поступку усменог јавног надметања између два понуђача која су благовремено доставила уредне пријаве са највишим износима за исто место, а подизање понуде учесника у јавном надметању је пет одсто од оглашеног најнижег износа у неограниченом броју кругова надметања. Избор корисника места за постављање привремених објеката ће се извршити одмах по завршетку јавног надметања и о томе ће се истовремено обавестити сви учесници на конкурсу.

Плаћање локалне комуналне таксе за коришћење места врши се у року утврђеном решењем Општинске управе општине Лучани.

Плаћање трошкова за комуналне услуге врши се по рачуну надлежног јавног предузећа.

Објекти за роштиљ се сврставају у врсту кетеринг објеката у којим се припрема храна, ради услуживања и потрошње на другом месту, на основу члана 20. Правилника о условима и начину обављања угоститељске делатности, начину пружања услуга, разврставању угоститељских објеката и минимално техничким условима за уређење и опремање угоститељских објеката, а у вези са чланом 67. став 3. Закона о туризму („Службени гласник РС“ број 36/09...84/15).

Разгледање и упознавање са условима коришћења понуђених површина, могуће је извршити сваког радног дана од 08,00 до 15:00 часова закључно са 13. јуном.

Информације у вези овог конкурса могу се добити на следеће бројеве телефона: 032/515-0628 и 032/515-0632.

 

Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 

 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
060 5000 150, 032 347 001

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 108.338.766 посета
Тренутно на сајту: 90 посетилац(a)