Јеремић: Идеји слободе у Србији је дошло време 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јеремић: Идеји слободе у Србији је дошло време
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
13.04.2019 | 0 коментар(а)



Председик Народне странке Вук Јеремић поручио је на протесту "Сви као један - Један од
Вук Јеремић, фото: ГЗС

пет милиона" да се у Србији коначно упалило свето, и да је земља почела да се "буди из кошмарног сна у који су је гурнули њени најлошији изданци" и додао да су очи и уши света упртe у њих и да ослушкују да ли је то то.
 
"Пада мрак, али у Србији се упалило светло, све се види као на длану, зна се ко је на којој страни, ко је вера, а ко невера", рекао је Јеремић обраћајући се окупљеним грађанима.
 
Kaзао је и да би било који председник, било које нормалне земље на најаву штрајка високог функционера сектора безбедности, реаговао тако што би га моментално сменио и послао на психијатрију.
 
"Замислите ситуацију да министар војске Русије, велики Шојгу, одлучи да штрајкује глађу а Путин га убеђује и мољака да то не ради", то је био мој одговор руском новинару који ме је питао против чега се ми боримо и шта тражимо. 
 
Председник Народне странке осврнуо се и на историју Србије, оценивши да је српски народ, с обзиром на своју величину, оставио дубог траг.
 
"Ми смо народ Тесле, ми смо народ Пупина, ми смо народ Доситеја, Иве Андрића, ми смо синови ратника, ми смо синови песника, ми смо прваци света, и заслужујемо боље од Вулина и Ане Брнабић", поручио је он.
 
Према његовим речима идеји слободе у Србији је дошло време.
 
"Ми смо овде, идемо даље, никад више погнуте главе, никад више са страхом у очима",  поручио је Јеремић на крају свог обраћања.
 
 
РИНА



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JEREMIC BEOGRAD PROTESTI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.635 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)