Након 22 године спортска хала у Црњеву има нови лед семафор 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Након 22 године спортска хала у Црњеву има нови лед семафор
Trenutno na sajtu: 447       |       Podeli:
21.10.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Након 22 године спортска хала у Црњеву добила је нови лед спортски семафор који ће

моћи да прати кошарку, одбојку, рукомет, футсал… Реч је о професионалном семафору чија је вредност 1 300 000 динара и финансирала га је општина Ивањица. У наредних пар дана семафор ће бити пуштен у рад.

Проблеми спортских екипа које су морале професионалне мечеве да играју ван Ивањице, јер је претходни семафор био готово неупотребљив, сада ће бити решени.

Фото: Инфо лига

"Пошто смо се пласирали у виши ранг такмичења из Савеза нам је стигло обавештење да не можемо играти утакмице на домаћем терену јер стари семафор је био у катастрофалном стању. Морали смо да идемо у у Ариље да бисмо одиграли утракмицу као домаћини.

Тренер КМФ Ивањица Милош Кривокућа, фото: Инфо лига

Ово нам много значи, напокон ћемо на домаћем терену уз нашу публику и добру атмосферу моћи да наставимо такмичење и надам се нижемо позитивне резултате. Хвала свима који су препознали не само наше, него проблеме свих спортских колектива из Ивањице, и омогућили нам, након две деценије, услове за одигравање утакмица без техничких потешкоћа", каже Милош Кривокућа, тренер КМФ Ивањица.

Нови семафор имаће могућност емитовања мултимедијалних садржаја у паузама мечева.

 

Инфо лига / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica ledsemafor sportskahala

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.248 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)