Тодоровић: Обрадовићево неразумевање реалности 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: Обрадовићево неразумевање реалности
Trenutno na sajtu: 560       |       Podeli:
26.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Реагујући на изјаву лидера Двери Бошка Обрадовића поводом затварања више локала у Чачку на основу инспекцијских налаза,

градоначелник Милун Тодоровић му је оштро одговорио да би Обрадовић изгледа хтео да се бави оним чиме се у свакој правној држави баве надлежни органи, те да су му грађани пре само осам месеци рекли шта мисле о његовој политици.

Тодоровић у реаговању достављеном Танјугу примећује да је Обрадовић изгледа заборавио да су му грађани Чачка, а не влада и премијер, на претходним локалним изборима показали шта мисле о њему и његовој "бандитској" политици и где му је место.

Тодоровић истиче да се Чачак уз подршку владе и премијера отворио према привредницима и да је влада штавише обезбедила 200 милиона динара за отварање привредне зоне у том граду за инвеститоре и привреднике.

"Чачак није и неће бити исто место као пре осам месеци", истиче Тодоровић

Према његовим речима, Обрадовићева политика и напади на владу и премијера показују његово озбиљно неразумевање реалности.

Обрадовић би изгледа, каже градоначелник, да се бави свим истражним радњама и инспекцијским пословима, хапшењима и отварањима и затварањем локала, свим оним чиме се ни у једној правној државни не баве појединци и кандидати, него надлежни органи, закључио је Тодоровић.

Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.611 посета
Тренутно на сајту: 559 посетилац(a)