Поводом најављених блокада путева гост Дневника западне Србије био је Марко Парезановић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Поводом најављених блокада путева гост Дневника западне Србије био је Марко Парезановић
Trenutno na sajtu: 584       |       Podeli:
04.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Опозиционе присталице и еколошке организације најавиле су окупљања.



Блокаде путева се очекују у најмање 30 градова, а као главни разлог наводе усвајање закона о референдуму, измене и допуне закона о експропријацији. Тим поводом у Дневнику западне Србије гостовао је Марко Парезановић, нараодни посланик.

„Пре свега када се говори о протестима који су најављени, ја као неко ко је осам година био део опозиционе борбе и као неко ко је учествовао на много протеста, никада никоме не бих оспорио право да простестује, јер сматрам да је то легитимно. Међутим, оног тренуткаа, када ти протести почну да угрожавају људска права и слободе дреугих људи, онда то постаје нека граница која више не може да се прихвати, ни да се одобрава. Ми сматрамо да ни је дан од ова два закона, апсолутно не могу бити нека врста изговора”, казао је Парезановић, гостујући у Дневнику западне Србије.

Цело гостовање можете погледати у видеу:




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


marko parezanovic dnevnik zapadne srbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.415.262 посета
Тренутно на сајту: 585 посетилац(a)