„Златарски семафор “ радиће још десетак дана 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
„Златарски семафор “ радиће још десетак дана
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
23.07.2021 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Семафор на златарском путу у насељу Милановац, који регулише саобраћај једном траком због радова

на првом километру пута од магистрале на Браношевцу у Новој Вароши према Бабића Брду и Златару – радиће још десетак дана.

Ово је у петак изјутра рекао Адмир Пурковић, руководилац радова ужичких „Путева“, најављујући да ће до краја августа окончати радове на овој деоници.

Јуче је, после асфалтирања денице на Милановцу, скраћено растојање између два семафора. Тренутно се у зони саобраћаја једном траком изводе радови на банкинама и аутобуском стајалишту изнад трафостанице и раскрсници за Махалу, Шанац и Милановац. Код фудбалског стадиона се измешта водоводна шахта и проширује коловоз.

- Преостали су мањи послови, део се може изводити и без семафорске сигнализације, уз краћа задржавања. Највећи посао је на пресвлачењу километра коловоза завршним слојем асфалта.Тада ће саобраћај, због квалитетниојих радова и ако се постигне договор, бити на краће време усмерен преко Дрмановића - каже Адмир Пурковић.

Возачи често губе стрпљење чекајући на семафору, неки и крећу кроз „црвено“, а многима и пролазницима боде очи незавршен део пешачке стазе од стотинак метара код последњих кућа на Милановцу.

Путари и надзор, како се незванично сазнаје, чекају „црно на бело“ од Општине за решене имовинске односе. Наводно је, кажу постигнут усмени договор, а путари чекају печат Општине и потписе грађана.

Па зар је мало било готово две године, како су почели радови, да се оконча овај поступак?!

ГЗС/Златар инфо (Д. Гагричић)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.837.778 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)