Шест медаља за младе атлетичаре „ЧААК”-а 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Шест медаља за младе атлетичаре „ЧААК”-а
Trenutno na sajtu: 790       |       Podeli:
16.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак, Краљево - У Ушћу код Краљева су јуче одржане традиционалне уличне трке поводом дана државности. Као и до сада поред такмичара

из српских клубова наступили су и такмичари из Румуније и БИХ.

Атлетски клуб „ЧААК" је овог пута наступио са члановима Атлетске школе, јер млађи јуниори сутра наступају на државном првенству у Београду.

Прву медаљу за свој клуб донела је Дуња Матеић у категорији 2010/11. годиште у трци на 600 метара. Иако је "улазно" годиште припало јој је 3. место, у истој трци Ивана Војиновић је у свом првом наступу заузела 5. место.

Дуња Матеић 3. место

После дуже паузе због грипа сјајан наступ имала је Ђурђа Ђокић у трци девојчица 2008/09. годиште на 600 метара, заузимањем 1. места, док је у истој трци Кристина Ђуровић била 3. место.

Ђурђа Ђокић 1. место, Кристина Ђуровић 3. место

У трци дечака 2008/09. годиште на 600 метара, Вук Грујић заузео је 2. место, док је у истој трци Андреј Цветић заузео 4. место

Вук Грујић 2. место

Код млађих пионирки (2006/07.) на 1.200 метара, победила је сјајна такмичарка из Румуније, док је Иви Зеленовић припало 2. место.

Ива Зеленовић 2. место

Велико изненађење данас је приредио Марко Милановић одличним наступом и заузимањем 3 места, на 1200 метара у трци пионира (2004/05).

Марко Милановић 3. место

„Задовољни смо наступом наших најмлађих такмичара. Освојили смо 6 медаља, али недостајало је мало спортске среће да тај број буде далеко већи. Медаље су за мало измакле Андреју и Лазару Цветићу, који су овај пут освојили 4. место, Ивана Војиновић је била 5 место, Нађа Јовић је имала пад на старту, а од ње смо такође очекивали медаљу. Очекиване пласмане остварили су Ива Васојевић, Јана Јанковић, Марта Јездимировић, Софија Ђуновић, Ружица Давидовић, Софија Делевић, Лазар Куљанин и Стефан Делевић", истиче тренер Срђан Јови.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.030.858 посета
Тренутно на сајту: 791 посетилац(a)