Организована подела дезинфекционог средства грађанима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Организована подела дезинфекционог средства грађанима
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
02.04.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Општински штаб за ванредне ситуације је инсталирао цистерне са дезинфекционим средством
Фото: ГЗС

у насељеним местима Лучани и Гуча.

Хиљаду литара натријум хипохлорита је  припремљено у прописаној размери и инсталирано је у цистернама на јавним површинама у центру Лучана и Гуче.

Грађанима ће бити доступно свакодневно преузимање до два литра ове течности по домаћинству. Цистерна у Лучанима је постављена на зеленој површини поред зграде Општинске управе а у Гучи код споменика Трубачу.

Данас од подне ЈКП „Комуналац“ Лучани ће обавити дезинфекција улица у насељеном месту Гуча док у Лучанима та активност  следи након полицијског сата.

Наредних дана, до краја седмице ће поново бити дезинфиковане све стамбене зграде као и установе јавних намена. Јавно комунално предузеће појачано врши изношење смећа из свих насељених места.

Подсећање је општина Лучани извршила набавку хиљаду литара натријум хипохлорита који се користи у раствору са водом и даје укупну количину од 10 хиљада литара средства за дезинфекцију.

Општински кол центар у Лучанима и Гучи и даље активно ради од 7 до 15 сати и прихвата све позиве наших грађана који нису у могућности да изврше набавку хране и лекова. Општинска управа моли све млађе суграђане да помогну својим родитељима, старијим комшијама, пријатељима и познаницима у редовној набавци основних животних намирница док траје ванредно стање.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


OPSTINA LUCANI PODELA DEZINFEKCIONA SREDSTVA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.494.957 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)