Стаматовић: Вучић нема паре за руско ватрогасно возило у Чајетини 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Стаматовић: Вучић нема паре за руско ватрогасно возило у Чајетини
Trenutno na sajtu: 314       |       Podeli:
13.01.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Шта значи "суфицит у државном буџету" којим се нападно хвали наш премијер, тај "суфицит" који је, превасходно, резултат неплаћања обавеза државе према корисницима тог истог буџета,

на најпрактичнији начин осетила је породица Милана Аћимовића, испод Чиготе, којој је данас избио пожар на штали и, само захваљујући брзој интервенцији чајетинским ватрогасаца, спасени су стока и део скупих апарата за мужу, изјавио је председнички кандидат и први човек локалне самоуправе Милан Стаматовић.

On je упозорио да, због немара државних органа или нечијег политичког ината, већ три месеца у Чајетини нерегистровано стоји ватрогасно возило које је Златибору наменски донирао Српско-руски хуманитарни центар из Ниша.

"Возило које смо, као прва локална самоуправа у Србији која је основала Канцеларију за српско-руску економску сарадњу, добили од Руса, преусмерили смо, како то закон налаже, Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије, али некоме очигледно не годе поклони који долазе из братске Русије", казао је Стаматовић, питајући како то нема новца за регистрацију ватрогасног возила у Чајетини, а премијер, из ко зна којих средстава, волшебно изналази средства да крпи дугове ФК "Партизан".

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.898.779 посета
Тренутно на сајту: 314 посетилац(a)