Војко Пурић: Спречен покушај узурпације државног земљишта, скијалиште поново ради 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Војко Пурић: Спречен покушај узурпације државног земљишта, скијалиште поново ради
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
09.01.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Након што је у уторак поподне смучаре на Златару затекло непријатно обавештење да
Фото: РИНА

„Скијалиште неће радити због спорних имовинских односа“ од среде оно је поново у функцији. Ски лифт “сидро” који превози скијаше од Пуцаревине на Цвијетњак, код ТВ релеја, поново ради, одакле стаза креће према граду. Власник предузећа „Сложна браћа“ Војко Пурић које газдује скијалиштем, каже да је спречен покушај узурпације државног земљишта од стране појединих људи те да скијалиште поново ради.

,,Нисам дозволио да се државна земља узурпира од стране појединаца који су покушали да поставе ограду на једном делу државног имања које се налази уз саму стазу. Геометри су изашли на терен и доказали да сам био у праву што то нисам дозволио. Сада стаза поново ради, а у решавање неспоразума укључио се и председник општине, што је убрзало решавање насталог проблема", истиче Пурић.

Он је најавио ускоро у пустање у функцију комплетне ски стазе “Бријежђа” и жичаре четворосед.

,,Временски услови нам иду на руку, снега сада има довољно тако да ћемо од почетка зимског распуста у функцију пустити сигурно и цело скијалиште ’Бријежђа’", најављује Војко.

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatar skijaliste ponovo radi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.468 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)