Већници донели одлуку о награђивању противградних стрелаца 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Већници донели одлуку о награђивању противградних стрелаца
Trenutno na sajtu: 258       |       Podeli:
02.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Чланови Градског већа су на данашњој седници донели одлуку да се противградни стрелци са територије Чачка, који су дејствовали у овој години, награде са по 55.000 динара.



За ту намену биће издвојено 3,3 милиона динара. На подручју Чачка распоређено је 25 противградних станица.

"Изражавам захвалност противградним стрелцима. Урадили су велику ствар ове године, а у току децембра разговараћемо са њима о плану за наредну годину. Радили смо и системски са градовима у окружењу. Уз помоћ Републичког хидрометеоролошког завода на добром смо путу. Врло брзо ће бити постављена и једна регионална станица у Чачку како би ефикасније спречили елементарне непогоде", рекао је градоначелник Чачка, Милун Тодоровић.

Он је нагласио да би буџет требало да буде развојни и инвестициони, али морамо да утврдимо прво које су наше потребе, а затим и могућности.

Већници су расправљали и о предлогу oдлуке о бесплатном и превозу са попустом у градском и приградском саобраћају.

"На снази остаје одлука о субвенционисању превоза наших настаријих суграђана. У ту групу укључени су и лица са посебним потребама", нагласио је Тодоровић.

Већници су расправљали о функционисању Спортског савеза и изменама и допунама одлука о усаглашавању са општим актима, где је наглашено да ће сва средства везана за спорт бити у буџету града Чачка и програмски опредељена за наредну годину.

Глас западне Србије

Прилог емитован у Дневнику западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.797.505 посета
Тренутно на сајту: 259 посетилац(a)