Ево зашто је напникур биљка коју обожавају мушкарци: Скочко решава савремене муке 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ево зашто је напникур биљка коју обожавају мушкарци: Скочко решава савремене муке
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
06.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Од давнина наши стари нису тражили лекове у апотекама, већ по ливадама и шумама. Да за сваку бољку има по нека
Мирко Милинковић здраве биљке проналази на падинама Јелице, фото. РИНА

травка потврђује и травар Мирко Милинковић који већ годинама скупља биљке на побрђима Јелице. Управо у овим шумовитим пределима нашао је и – напникур.

„Ово је благословена биљка боља и од вијагре, а у народу се још зове и скочко. Може да се користи као јело или као чај. Проверено даје снагу, смирује, подиже расположење и још по нешто. Семеној течности даје бољи квалитет и решава проблеме који су чести у данашње време”, рекао је Мирко за РИНУ.

Поред овог лека за импотенцију, Мирко мисли и на друге типичне балканске муке. Као светским првацима у празновању и поштовању црвениих слова пред Србима су ударнички дани кад нема граница у јелу и пићу, међутим овај вредни травар и за то има решење, које је наравно, скривено у корењу дивљих биљака.

Напникур бољи од вијагре

„Гардашевина или зечијји трн користи се након пијанства. Кад се препије ваља скувати чај од њеног корена и помоћу њега се избацују све штетене материје из организма. Ова биљка добра је и за бубреге, јер решева проблем камена и песка. Уколико се чај редовно пије дужи временски период, све то одлази као руком однешено”, прича Мирко и не изоставља ни добробити шуљеваре којој само име каже шта заправо лечи.

Недавна истраживања показују да су грађани западне Србије срећнији од оних који живе у осталим деловима земље, а Драгачево које се налази подно Јелице на чијим ливадама расту све ове биљке, познато је по дуговечним браковима и најмањим бројем развода, па је изгледа сасвим извесно да Мирков напникур служи сврси и благотворно делује.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.397 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)