ТРИНЕСТИ ДАН ШТРАЈКА: Мицановић на ивици живота због Зиндовића, Тандира и Бјанке 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ТРИНЕСТИ ДАН ШТРАЈКА: Мицановић на ивици живота због Зиндовића, Тандира и Бјанке
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
20.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље, Влада Србије - Како је могуће да државне институције, Тужилаштво, полиција и правосуђе и даље не реагују на захтеве грађана да се испитају

 наводне злоупотребе, иако је један грађанин ове недеље закорачио у 13 дан штрајка глађу указујући на криминалне радње. Све и да није у праву не може се жмурати пред оваквим стварима. Просто је невероватно да нико још не реагује и пита председника општина зaшто је човек решен да му умре на степеницама и како је могуће да се не замисли шта му је то комисија на чијем челу је Бјанка Нововић урадила. Да ли је Медо Мекић онај исти из предходне власти у којој су дељени казани сада урадио поштен посао и да ли Дејана Ћубић напредњака гризе бар мало савест док лешкари у топлом дому? Шта ће бити ако овај човек умре на плочнику испред зграде која би требала да служи свим грађанима, а изгледа да је решен, иако су сви у почетку мислили да фолира? Да ли ће ,,ХАЛАЛ ЏИП” бити његов споменик, или срамота свих часних пријепољаца? Да ли ће ово постати лична карта по којој ће се распознавати град у којем човек умире на плочнику наочиглед многих?

А нема сумње да су  Мицановићу дани на овај начин одбројани и за који дан достићи ће критичну границу јер се зна да човек без воде може три дана без хране 15-20.

Да ли је једна фотеља Драгољуба Зиндовића вреднија од живота и да ли је Тандиров ,,халал џип” 4х4 јачи од срамоте коју ће понети овај град?

Шта то мисли председница комисије Бјанка Нововић , Дејан Ћубић и осталих 5 чланова овог тела (НЕ ЗНАМО ЗАШТО КРИЈУ ИМЕНА)? Дали ће им већа част бит што су можда послушала партијске шефове или СРАМОТА којом ће бити обележени и њихови за навек?

Господо, Мицановић умире због одлуке коју сте Ви донели, дали Вам је јасно?

Кажите ко вам је наредио да тако урадите ако имате образа и људског достојанства? Ако је Ваша изађите на врата општине и одмах ће те видети каква Вам је ! Хоћете ли такви Алаху и Исусу на истину!?

 

               Ово ће облачити: Народна ношња пријепољаца ускоро и пред Скупштином

 

Држава мора да спречи срамоту

Међутим мора се поставити питање шта је са представницима државе?

Зашто ћути Расим Љајић потпредседник Владе Србије који има бар политичку обавезу у овом граду према скоро 5000 грађана који су на изборима веровали у њега?

Да ли је министарка правде  Кубуровићка обавештена шта јој се ради у постојбини и може ли Стефановић да провери наводе о криминалу?

 Да ли то неко уцењује државу? А није да не знате. Чули сте и у Скупштини се о томе причало ЗАР НЕ ?

За очекивати је да држава провери одмах све и установи где је истина и шта се ради у Пријепољу. Много је халала, гнева и незадовољства. Није добро!

Или се можда чека сахрана?

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.372.078 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)