АРЛЕММ уметнички караван у Пожеги 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
АРЛЕММ уметнички караван у Пожеги
Trenutno na sajtu: 277       |       Podeli:
29.06.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - Уметнички караван АРЛЕММ, стиже у суботу 30. јуна на Трг Слободе у Пожеги у 20:30.

Изложба најављује манифестацију АРЛЕММ 2018, која ће се одржати у Ариљу од 14. до 29. јула 2018. године. Манифестација се реализује девету годину за редом, у организацији Удружења за ширење и подстицај музичке културе у Србији - МУЗИКУС, под покровитељством Министарства културе, Министарства туризма, Библиотеке и Општине Ариље, а у сарадњи са компанијама Екстрем интимо и Теленор.

Манифестација АРЛЕММ је добитник неколико награда на Сусретима организатора манифестација у Београду претходних година, али се пре свега може похвалити избором најбољих предавача, педагога и уметника, који активо учествују у планирању и реализацији манифестације.

На АРЛЕММ-у су претходних година учествовали Стефан Миленковић, маестро Јован Колунџија, Лена Ковачевић, Слободан Тркуља, Влатко Стефановски и други. Ове године на сцену АРЛЕММ-а изаћиће Бисера Велетанлић, Васил Хаџиманов, Марко Луис, Ју група, Диванхана, али и млади таленти из Школе за музичке таленте на челу са светски познатим виолончелистом Драганом Ђорђевићем Сузукијем.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.104.188 посета
Тренутно на сајту: 278 посетилац(a)