Тодоровић: Из спирале безумља коју је Обрадовић креирао тешко се излази 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: Из спирале безумља коју је Обрадовић креирао тешко се излази
Trenutno na sajtu: 504       |       Podeli:
10.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник градског одбора Српске напредне странке у Чачку Милун Тодоровић,
Председник Градског одбора СНС Милун Тодоровић, фото: РИНА

осудио је покушај насилног уласка дела опозиције у Скупштину РС током птотеста “1 од 5 милиона”. Он је у свом саопштењу за медије истакао да “нико озбиљан није могао да помисли да ће Бошко Обрадовић да обузда свој насилнички нагон и после упада у зграду РТС-а, дивљања испред државне телевизије када је председнику државе претио линчом, омаловажавања новинарки и бројних других манифестација безобразлука и бахатости, моћи да се уразуми и схвати да је погрешио”.

У саопштењу се даље наводи:

“Из те спирале безумља, коју је сам креирао, тешко се излази. То је доказао и минулог викенда, када је током још једног сулудог чина, недостојног озбиљних људи, државну заставу користио као реквизит којим је покушао да разбије стакло на улазу у Скупштину Србије. После тога цинично је изјавио да циљ перформанса није био упад у зграду Скупштине, већ куцање на њена врата и да је заправо желео да ослободи Скупштину?!

Постављам питање да ли је Обрадовићу намера била да ослобађа исту ону Скупштину у којој је само пар дана раније разговарао са делегацијом са Крима? Како то да је тада без проблема ушао у институцију коју би сада да ослобађа? То што је Бошка у суботу можда понео револуционарни занос, мени не одузима право да тврдим како је он обичан лицемер. Његови поступци то недвосмислено доказују.

Након преспаване ноћи Обрадовић је ипак схватио да је у озбиљном проблему и да би најновије дивљање на протесту могло да му се олупа о главу, јер је од њега почео да се ограђује и послодавац Драган Ђилас, који је јасно поручио да му је доста Бошкових брљотина. Пошто је увидео да би убрзо могао бити пуштен низ воду, брже – боље је саставио патетично отворено писмо, тобоже гласачу СНС, а све у циљу санације штете.

У том својеврсном памфлету је побројао сва општа места која се ових дана могу наћи у појединим медијима. Наравно, реч је о паушалним оптужбама, без и једног јединог доказа. Гласачи Српске напредне странке су поштени, вредни и паметни људи. Њима не треба нико да ’отвара очи, а понајмање Бошко Обрадовић, како би увидели ко Србију води у правом смеру и ко је особа због које последњих неколикои година много боље живе. То је председник Србије Александар Вучић.

И на крају, поручио бих бившем суграђанину Бошку Обрадовићу да слободно настави са својим политичким деловањем као и до сада. Све док он претендује да оваквим понашањем и поступцима буде некакав важан политички чинилац у Србији, СНС нема разлога за бригу. Грађанима Чачка и Србије све је кристално јасно”, наводи се у саопштењу председника Градског одбора СНС у Чачку Милуна Тодоровића.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns saopstenje obradovic nasilje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.659 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)