Лазар Рвовић поднео оставку 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Лазар Рвовић поднео оставку
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
30.12.2016 | 0 коментар(а)



Прибој - Лазар Рвовић поднео је данас оставку на место председника општине Прибој. Рвовић се у писму, које је објављено на сајту општине, захвалио грађанима на указаном поверењу у периоду у којем је, како каже "имао велику част да водим наш Прибој".

"Захваљујем се и Влади Републике Србије, која је уложила огромна средства и рад да Прибој добије нову шансу. Ослобађањем Фабрике аутомобила Прибој (ФАП) од преко 100.000.000 евра дуга, добијањем слободне зоне, добили смо прилику да наш град буде опет средина добра за живот", написао је Рвовић.

Он ке истовремено свим грађанима Прибоја честитао Нову годину и предстојеће празнике.

Претпоставља се да је разлог оставке, неиспуњено обећање Владе Србије у вези ФАП-а, односно исплате отпремнина бившим радницима овог гиганта.

Један од најближих сарадника председника, нам је рекао да је Рвовић последња два дана био у свом кабинету, видно разочаран и да је слабо комуницира са било ким од сарадника.

"Он је принципијелан човек и дао је реч и гаранције на свој образ бившим радницима на основу обећања владе, да ће им бити исплаћене отпремнине. То му је било обећано и званично потписано, али до реализације још увек није дошло, а он је изложен притисцима и прозивањима, да је некога преварио, што знајући њега не може да поднесе", рекао нам је један од његов најближих сарадника.

Рвовић ужива огромну подршку грђана и важи за изузетног и часног председника општине, што потврђује и најубедљивија подршка у локалном парламнету где практично и нема опозицију.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.144.967 посета
Тренутно на сајту: 444 посетилац(a)