Чикер МТБ маратон први пут кроз Гучу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чикер МТБ маратон први пут кроз Гучу
Trenutno na sajtu: 414       |       Podeli:
23.06.2017 | 0 коментар(а)



Гуча - Афирмисано удружење бициклиста "МТБ Чикер" из Краљева са опредељењем ка планинском бициклизму и

ове године организоваће бициклистички маратон са полазном тачком из града на Ибру. Ово је већ пета година окупљања љубитеља бициклизма, који ће од недеље 25. јуна током своје десетодневне авантуре проћи кроз следећа одредишта: Гучу, Пожегу, Ужице, Нову Варош, Пријепоље, Пљевља, Жабљак, Плужине, Никшић, Рисан и Котор.

Специфичност ове бициклистичке руте у којој ће учествовати 130 учесника из разних земаља, је што ће се кретати махом макадамским, шумским и планинским путевима, обилазећи туристичке дестинације Србије и Црне Горе. Учесници ће већ у недељу преноћити у Гучи, а потом наставити пут ка приморју. Повратак у Краљево заказан је за 4. јул.

Директор Туристичке организације "Драгачево", Вукашин Драмлић са поносом истиче да ће овог викенда сви смештајни капацитети у Гучи бити попуњени и да је ово почетак развоја спортско-рекреативног туризма на подручју Драгачева. Током наступајуће летње сезоне у Гучи ће боравити предстаници ФК "Рад" из Београда, Женска екипа КК "Раднички" из Крагујевца, одбојкашки клубови из Београда и бројни други спортисти.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.284.881 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)