Прибојски рафтери на Светском првенству 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Прибојски рафтери на Светском првенству
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
29.03.2022 | 1 коментар(а)



Прибој - Мушка екипа Рафтер клуба „Еко Лим” из Прибоја, позвана је да учествује на светском првенству у рафтингу,

које ће се,у организацији Интернационалне рафтер федерације, крајем маја одржати у Бања Луци.

То је велико признање за овај Клуб,спортски Прибој али и наш град. РК „Еко Лим” постоји већ 12 година,и до сада је имао доста успеха,и као учесници и као организатори бројних такмичења.

Прибојски рафтери на Светском првенству, Фото: Општина Прибој

Мушка екипа је актуелни шампион Србије,а пре две године девојке овог клуба окитиле су се и титулом првакиња Европе.Могу ли Врбас и Бања Лука опет да се позлате прибојском клубу?

„Искрено се надам да могу,јер су зрели за светску смотру.Момци упорно раде већ осам година заједно,и силно су мотивисани,па се надамо једној од медаља” - каже Дејан Пузовић,председник РК „Еко Лим” из Прибоја, иначе и председник Рафтер асоцијације Србије.

А да би се било међу најбољим рафтерима на свету,потребно је много тога довести малтене до савршенства од снаге, брзине, искуства и слоге.

Прибојски рафтери на Светском првенству, Фото: Општина Прибој

„Радимо напорно,радимо сложно,радимо с љубављу.Добро се познајемо, добро се слажемо и дишемо као један. Зато и верујемо у добра пласман на светском првенству” - оптимиста је Урош Пузовић,капитен екипе Р4 РК „Еко Лим”,коју још чине Душко Баранац,Алекса Новаковић и Немања Пузовић,док ће резерва бити Душан Бојовић.

Такмичење се одвија у четири дисциплине: слалом,спринт и пралелни спринт на реци Врбас у Бања Луци,док ће се спуст од 17 километара, организовати на реци Тари.

На последњем светском купу Прибојци су били шести,и верујемо да су сада и зрелији и искуснији, да сада стигну и до победничког постоља,а тиме реку Лим и Прибој учврсте на светској мапи рафтинг центара.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ RAFTERI SVETSKO PRVENSTVO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Србин

    Рафтери! Каква дивна стара Србска реч1Са нарочитим вниманијем сам прочитао чланак и верујте через речи ове ,ухвати ме увеселеније да такових речи у језику Сербскоме имаде,на ползу народа Сербскаго.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.367.467 посета
    Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)