Двери обележиле Недељу породице 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери обележиле Недељу породице
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
19.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Српски покрет Двери у центру града, на тргу, традиционлано је са најмлађим суграђанима кроз смех и игру обележио Светски дан породице.

Одборник Двери у Скупштини града Чачка, Милош Ракоњац, истиче да се ова политичка организација од почетка свог оснивања залагала за опстанак правих породичних вредности и да су већа улагања у том смеру неопходна.

“Ми у Србији данас немамо ниједну институцију која се бави подршком породици и из тог разлога је изузетно важно да имамо то министарство. Не значи да се помоћ треба пружити само породицама са више деце, већ не смемо заборавити ни самохране родитеље, младе брачне парове, ни старачка домаћинства”, рекао је Ракоњац.

Он истиче да је неопходно повећати буџет за популациону полтику како би млади родитељи имали већи подстицај кад је у питању ставрање породице.

“У Србији је данас буџет за подршку невладиним организацијама већи од буџета намењеног за демографију. Зато је неопходно да се изврше пореске реформе у корист породице”, наводи Ракоњац.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri porodica nedelja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.506.622 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)