Полиција запленила 23 килограма дроге 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Полиција запленила 23 килограма дроге
Trenutno na sajtu: 669       |       Podeli:
25.02.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Полицајци у Чачку пресекли су још један ланац кријумчарења наркотика, запленили више од 23 килограма биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога сканк

и ухапсили две особе, наводи се у саопштењу ПУ Чачак.

Полицијски службеници су, приликом контроле путничког моторног возила у Овчар Бањи, у којем су били Р.З. (1956) и М.С. (1995), обојица из Чачка, пронашли дрогу упаковану у 50 целофанских пакета сакривених у специјално адаптираном бункеру.  

Осумњиченим Р.З. и М.С. је, по одобрењу вишег јавног тужиоца у Чачку, одређено задржавање до 48 сати и они ће, у законском року, уз кривичну пријаву због постојања сумње да су извршили кривично дело неовлашћена прозводња и стављање у промет опојних дрога, бити приведени надлежном тужилаштву.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.398.836 посета
Тренутно на сајту: 670 посетилац(a)