Тандир: Честитам Бабићу на избору, очекујем наставак добре сарадње са СНС 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тандир: Честитам Бабићу на избору, очекујем наставак добре сарадње са СНС
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
04.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Гостујући у емисији Санџак телевизије, председник ОО Странке правде и помирења
Председник ОО СПП у Пријепољу Самир Тандир, фото: ГЗС

(СПП) у Пријепољу, Самир Тандир, казао је да ова партија поштује сваку политичку опцију, као и да свака странка која освоји мандате заслужује респект, не само као политичка конкуренција, већ пре свега зато што су одређени грађани препознали њихову политику.

„Ми имамо добру сарадњу са свим политичким опцијама и апсолутно немамо никакве фаворите када је коалиција у питању, разговараћемо са свима који добију подршку грађана. Наравно постоје одређени људи са којима знате да можете боље да сарађујете, можете да разговарате, договарате се, са којима делите идентичан или сличан систем вредности, али и они са којима не можете да нађете заједнички језик”, казао је Тандир.

Он је истакао да је СПП у протекле четири године имала јако добру сарадњу са СНС коју је предводио председник општине Драгољуб Зиндовић.

“Сада су они променили руководство и ја им честитам на избору новог, њих сада у Пријепољу на изборима предводи господин Владимир Бабић са којим такође имамо добру сарадњу као и са другим политичким опцијама. Са некима смо сарађивали, са некима нисмо, али је Пријепоље мало место и сви се познајемо, ту се зна ко држи реч, ко је човек од карактера, ко је човек са којим можете да се договорите, ко се фокусира на своје бирачко тело, ко вам ради иза леђа и све ће то грађани оценити на предстојећим изборима”, закључио је Тандир.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje spp samir tandir izbori sns saradnja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.322.658 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)