Илић: Више немам шта да тражим у коалицији са СНС 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Илић: Више немам шта да тражим у коалицији са СНС
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
20.01.2017 | 0 коментар(а)



Лидер Нове Србије (НС) Велимир Илић изјавио је да више нема шта да тражи у коалицији са Српском напредном странком (СНС) и да више нема о чему да прича са премијером и лидером СНС Александром Вучићем.

"Ништа им не дугујем, а немам више о чему да причам ни са Вучићем. Ми смо имали договор, а он га је прекршио", рекао је Илић за Данас. Лидер НС, која је коалициони партнер СНС, рекао је да је са Вучићем имао договор да ће бити постављен на место директора Коридора Србије.

"Имали смо договор да ћу ја водити Коридоре Србије и да ћу ту функцију да преузмем седам дана након формирање Владе. Од тада је прошло седам месеци и од тада стално избегавају да ме пусте да уђем у Кородоре Србије", рекао је он.

Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.880.795 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)