У градској Скупштини уприличен пријем за младе чачанске спортисте, победнике Спортских игара младих 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
У градској Скупштини уприличен пријем за младе чачанске спортисте, победнике Спортских игара младих
Trenutno na sajtu: 223       |       Podeli:
30.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - На недавно одржаном међународном финалу Спортских игара младих у Сарајеву,
Пријем код Градоначелника, победници турнира СИМ, Фото: ГЗС

српска спортска експедиција била је најуспешнија са освојених 16 златних медаља, од којих су три освојили спортисти из Чачка. Градоначелник града Милун Тодоровић са својим сарадницима, организовао је свечани приејм за успешне чачанске спортисте.
Велики успех остварила је Сара Ђунисијевић, која је у финалу у тенису победила противницу из Ниша и на тај начин одбранила титулу са прошлогодишњег такмичења у Сплиту.

„Било ми је јако тешко да се спремим за ово тгакмичење, јер због епидемиолошке ситуације нисам много ни тренирала. Имала сам циљ, тренирала сам у складу са околнистима, и успела да одбраним титулу. Иначе, било је баш лепо дружење, спријатељила сам се са вршњацима из других земаља, тако да су моји утисци сасвим позитивни", рекла је Сара Ђунисијевић, овогодишња победница у тенису СИМ.

Чачански баскеташи, кадети КК „Борац” доминирали су под кошем и све конкуренте убедљиво савладали.

Константин Поповић, кадет КК Борац

„Конкуренција јесте била јака, али ми смо отишли спремни и достојно представили наш град, јер ипак је Чачак град кошарке. Ова медаља велики је подстицај за нас, да наставимо даље, јер су нови спортски изазови пред нама” рекао је Константин Поповић, кладет КК Борац.

Одбојкашице Борца су у неизвесној утакмици, смогле снаге да направе невероватан преокрет против изузетно добрих противница из Хрватске.

Тијана Томашевић, одбојкашица ОК Борац

„Као прво, велико ми је задовољство што смо на завршном турниру у Сарајеву представљали Србију и град Чачак и част је освојити прво место на тако тешком турниру. Све је било на добром нивоу, од организације такмичења , преко гостопримства домаћина до дружења са вршњацима”, није крила добре утиске Тијана Томашевић, одбојкашица Борца.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, рекао је да наши успешни млади спортисти потврђују чињеницу да је Чачак град спорта и град младости.

Милун Тодоровић, градоначелник Чачка

„Ови млади људи на најбољи могући начин представљају наш град и увек радо понављам да су наши најбољи амбасадори управо спортисти, поред културних делатника и привредника. Наставићемо да им помажемо, колико год будемо могли, пре свега улагањем у спортску инфраструктуру”, казао је градоначелник Тодоровић.

„Ја сам презадовољна са учинком Чачана на међународној завршници у Сарајеву, и сви који су отишли донели су златну медаљу. Ова деца ће постали идоли многим вршњацима широм света. Са моје стране имате велики респект и поштовање. О вама се прича како у Чачку и Србији, тако и у Босни и Херцеговини и Хрватској. Много је лако освојити трон, али много је тешко одбранити исти тај трон”, казала је на данашњем пријему координатор Организационог одбора СИМ, Ивана Вукајловић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


U gradskojj skupstini prijem kod gradonacelnika najbolji sportisti SIM iz Cacka

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.177.380 посета
Тренутно на сајту: 224 посетилац(a)