Одборници у среду о годишњем плану јавних предузећа 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Одборници у среду о годишњем плану јавних предузећа
Trenutno na sajtu: 567       |       Podeli:
20.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Скупштине града Чачка Игор Трифуновић, заказао је за 25. јануар седницу Скупштине града, на чијем дневном реду ће се наћи тридесет тачака.

Пред одборницима ће се наћи предлог акционог плана запошљавања за 2017. годину, као и програми пословања Јавно комуналног предузећа "Дубоко", Јавног предузећа за водоснабдевање "Рзав", ЈКП "Водовода" Чачка, ЈКП "Моравац" Мрчајевци, ЈКП за грејање "Чачак", ЈП за урбанистичко и просторно планирање, грађевинско земљиште и путеве "Градац".

На дневном реду ће се наћи предлог програма уређења грађевинског земљишта за ову годину, Одлуке о локланим економским таксама за територију града, програми пословања ЈКП "Паркинг сервис", "Градско зеленило", "Комуналац", "Научно технолошког парка Чачак", као и установа културе - Међуопштински историјски архив за град Чачак и општине Горњи Милановац и Лучани, Народног музеја, галерије "Надежда Петровић" и Дома културе.

Одборници ће расправљати и о годишњем програму рада Центра за социјални рад, Градске стамбене агенције, Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, Установе за културно образовну делатност "Коста Новаковић".

Пред одборницима ће се наћи и предлог одлуке о успостављању сарадње града Чачка са градовима и општинама у сливу Западне Мораве.

Почетак седнице заказан је за 10 сати.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.882 посета
Тренутно на сајту: 567 посетилац(a)