У време регате број гостију се множи са пет: Међу посетиоцима Кинези и Арапи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У време регате број гостију се множи са пет: Међу посетиоцима Кинези и Арапи
Trenutno na sajtu: 307       |       Podeli:
18.07.2019 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - За Дринску регату се не припремају само учесници већ и угоститељи јер у данима највећег карневала на води



упетостручи се број гостију у њиховим објектима. Припремеју се за ову манифестацију месецима како би спремно дочекали госте који треба да осете прави дух Дрине уз најбољу азбуковачку кухињу.

За Марјану Марковић посла за време регате има пет пута више

„Сваке године приметан је све већи број туриста, тако се и ове очекује рекордна посећеност. Имамо пуно гостију током целе године, али за време Дринске регате он се множи пет пута. Интересантно је да велики број долази чак из Кине. Има Шпанаца, Руса, Италијана, Француза а велико изненађење је да има и доста Арапа”, каже за агенцију РИНА угоститељ Марјана Марковић.

Кинескиња Рокси Пан дошла је да ужива у природи са пријатељицом Зонг Јинг 

Кинескиња Рокси Пан која живи у Америци са пријатељицом Зонг Јинг из Гуангџоуа у Кини дошле су пре регате како би обишле овај крај и уживале у природу.

„У туристичком часописиу смо виделе кућицу на реци и пожелеле да је обиђемо. Запрепашћене смо лепотом овог краја и срдачношћу вашег народа. Верујем да ово неће бити моја последња посета Србији јер је ова земља предивна”, рекла је за агенцију РИНА Рокси Пан.

РИНА

Кућица на Дрини највећа атракција туриста




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.380.323 посета
Тренутно на сајту: 308 посетилац(a)