Томашевић: Милош Јанић осрамотио ДСС 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Томашевић: Милош Јанић осрамотио ДСС
Trenutno na sajtu: 511       |       Podeli:
21.04.2017 | 0 коментар(а)



Члан Републичке изборне комисије испред Демократске сранке Србије (ДСС), Милош Јанић, гласајући "за" током утврђивања резултата председничких избора,

гласао је супротно одлуци Председништва странке које је заузело став да представници ДСС у РИК приликом овог одлучивања буду уздржани, изјавио је члан Председништва ДСС, Вукосав Томашевић.

Томашевић каже да је овај став Председништва јасно предочен члановима РИК из ДСС, тако да не може бити речи о било каквој грешци или забуни, већ о свесном чину Јанића да гласа супротно одлуци највишег страначког органа.

"Овим поступком Јанић је нанео велику штету угледу ДСС и довео у забуну не само чланство ДСС, већ и најширу јавност. Као члан Председништва ДСС осећам моралну обавезу да се због тога јавно извиним члановима и гласачима ДСС и свим грађанима , и да још једном нагласим да се не ради о ставу странке, већ о појединачном неодговорном чину", навео је Томашевић у писаној изјави.

Томашевић каже да због овог геста, Милош Јанић свакако више не може бити члан ДСС, док је на страначким органима да утврде и обавесте јавност да ли је овде реч о искључиво његовој личној одлуци, или је имао сараднике и инструкторе унутар ДСС.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.886.022 посета
Тренутно на сајту: 511 посетилац(a)