Старца унаказили од батина у селу код Бајине Баште! 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Старца унаказили од батина у селу код Бајине Баште!
Trenutno na sajtu: 614       |       Podeli:
20.02.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Пензионер Мирослав Божић (73) из села Дуб код Бајине Баште тврди да га је у среду брутално претукао комшија с тројицом својих пријатеља,

и то без икаквог повода. Божић каже да су му тројица мушкараца од четрдесетак година избили два зуба, искасапили га ножем и нанели му више повреда по читавом телу и глави.

Старац објашњава да му је комшија, с којим је годинама био у свађи, 15. фебруара око 20 сати закуцао на врата са жељом да се коначно помире.

Изазивао тучу

"Он је дошао код мене кући и позвао ме да дођем код њега да нешто поједемо и попијемо и да се испричамо. Рекао ми је да је крајње време да закопамо ратне секире, јер смо у свађи већ 10 година. Нисам ни слутио шта ме чека, па сам пристао да се помиримо и отишао с њим", прича за Курир Мирослав Божић.

Он каже да је код комшије затекао тројицу мушкараца које не познаје.

"Сео сам. Мало смо попричали и попили пиво, а онда је комшија почео да ме изазива на тучу. Наравно да нисам пристао, јер како ћу се ја од седамдесет и кусур година и 50 килограма тући с њима? Онда ме је он изненада нокаутирао и оборио на под. Један његов рођак је тада отишао, а њих тројица су наставила да ме туку. Изударали су ме од главе до пете", каже претучени Мирослав и додаје да су га тројица мушкараца, који су физички неупоредиво јачи од њега, изнели из куће на ливаду, где су га бесомучно тукли више од сат времена.

"Понели су и нож и ставили ми га под грло. Мислио сам да сам готов. Нисам смео ништа да им кажем, а нисам никако могао да им се супротставим. Онда су почели да ме секу ножем по увету, лицу и рукама. Умлатили су ме само тако", препричава Божић ужас који је преживео.

Мислили да је мртав

Он додаје да су насилници ликовали док су га песничили.
"Рекли су да ме више неће бити ако одем у полицију", објашњава наш саговорник.

Како каже, силеџије су престале да се иживљавају над њим јер су мислили да су га убили.
"У једном тренутку сам почео да губим свест. Они су мислили да су ме убили. Тада су се међусобно посвађали. Чуо сам их како се договарају да побегну из земље", каже Мирослав.

Божић објашњава да је некако успео да сиђе до главног пута.
Ту су ме нашле комшије. Одмах су позвали полицију и одвезли ме у болницу.

Мештани Дуба - Насилник имао сличне испаде

Према речима мештана села Дуб, њихов комшија који је претукао Мирослава Божића познат је по насилничком понашању.

"И раније је имао сличне испаде. Пријављивали су га људи због туча и крађа. Сада је превршио сваку меру, да бије слабијег од себе и још да зове помагаче. Откако је претукао Мирослава, нисмо га виђали по селу, а чули смо да је наводно једном полицајцу рекао да није он тукао Мирослава", испричао је један мештанин Дуба.

Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.407.531 посета
Тренутно на сајту: 614 посетилац(a)