Прва саобраћајна несрећа на ауто-путу Љиг-Прељина 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Прва саобраћајна несрећа на ауто-путу Љиг-Прељина
Trenutno na sajtu: 674       |       Podeli:
05.12.2016 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На делу ауто-пута Љиг-Прељина, у селу Бољковци код Горњег Милановца, у раним јутарњим сатима догодила се саобраћајна несрећа

у којој нико није настрадо, али која је могла да буде кобна за чланове домаћинства Мирослава Аксентијевића из овог села који је и раније упозоравао пројектанте, инвеститоре  и извођаче радова  са којима није могао да постигне договор о пресељење његовог домаћинства, због оправданог страха за безбедност читаве породице.

Фото:Информер/М.Таковац

У раним јутарњим сатима теретни комби који се кретао из смера Чачка ка Београду пробио је заштитну ограду ауто-пута, потом и заштитну жицу и завршио преврнут  на  приступном путу који користе мештани Бољковаца, а најчешће породица Акснетијевић.

Фото:Информер/М.Таковац

„Несрећа се догодила око 5 сати ујутру  када нас је из сна пробудио звук јаког   удараца, а када смо истрачали из куће на самој улазној капији смо видели преврнут комби. Срећом, у комбију нико није повређен, али ова несрећа само је доказала да су чланови мог домаћинства, али и сви други који пролазе овим сеоским путем, упркос заштитној огради, угрожени. Својевремено смо покушали да представницима инеститора укажемо баш на овакву и сличне опасне ситуције, посебно за моје домаћинство које се нашло између ауто-пута и приступног пута, али они нису пристали на пресељење домаћинства тврдећи да смо безбедни. Сада је прошло, без људских жртава, али, сви у кући смо у страху јер је то могло да се догоди и неком камиону, или цистерни која превози опасан материјал. Срећни смо што у преврнутом комбију нико није стадао. Није повреЂен нико ни из моје породице и из села, али после овога ауто-пут нас додатно плаши“, каже за Информер Мирослав Аксентијевић који тврди да више не зна коме да се обрати за помоћ.

Информер/М.Таковац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.174.815 посета
Тренутно на сајту: 675 посетилац(a)