Хуман гест чачанског привредника Владимира Ристовића 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Хуман гест чачанског привредника Владимира Ристовића
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
23.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Власник чачанске фирме "Металац инжењеринг" Владимир Ристовић донираће одељењу хирургије чачанске болнице опрему вредну 160.000 динара.

"Реч је о 20 комада носећих постоља за придржавање инфузије, који су недостајали овом одељењу, а без којих је немогуће нормално функционисање хируршког одељења. Чим сам сазнао за дефицит ових сталака, одмах сам као власник друштвено одговорне фирме, морао да реагујем", рекао је Ристовић

Ристовић каже да је овом донацијом наставио да помаже свом граду, потсетивши да је до сада помогао Хитну помоћ, Ургентни центар, као и хируршко одељење чачанске болнице.

"То ћу и даље наставити да радим, јер сматрам да је улагање у установе које пружају медицинску услугу исто као да човек улаже сам у себе. За оваке видове помоћи увек ми помогну и фирме Прогрес Чачак и Елмонт Чачак", истакао је Ристовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.141.344 посета
Тренутно на сајту: 330 посетилац(a)