Тодоровић: Преко јавних радова до посла 50 Чачана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Тодоровић: Преко јавних радова до посла 50 Чачана
Trenutno na sajtu: 619       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Ове године за запошљавање, ново запошљавање, јавне радове и стручну праксу, опредељено је 50 милиона динара, изјавио је градоначелник Чачка Милун Тодоровић,

додајући да је 38 милиона опредељено буџетом града, док је 12 милиона обезбедила држава, односно Национална служба за запошљавање.

Када је реч о јавним радовима, планиран је попис имовине на целој територији града Чачка, а за тај посао ће бити ангажовамо 50 особа, на период од четири месеца.

Говорећи програму пословања у 2017. години Јавних предузећа и установа културе, Тодоровић је истакао да је највећи проблем недостатак квалитетних кадрова.

"Код јавних предузећа проблем је веома застарела и истрошена опрема и механизација. Добро је што предузећа позитивно послују. То им отвара могућност за набавку нове опреме", рекао је Тодоровић.

Према његовим речима, установе културе су аплицирале за бројне пројекте, додајући да ове године очекује добре садржаје.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.181.791 посета
Тренутно на сајту: 620 посетилац(a)