Кривична тужба против Бахрије Бегановића 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Кривична тужба против Бахрије Бегановића
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
23.02.2017 | 0 коментар(а)



Касим Зоранић поднео је кривичну тужбу Основном суду у Новом Пазару против Бахрије Бегановића Лутке из Пријепоља због увреде части и угледа.

,,Окривљени Бегановић је приликом јавног наступа у разговору са новинарима, на једној локалној телевизији, више пута увредио Касима Зоранића.

"Звали су људи са којима сам радио, кажу тражи 300.000 евра док је он био најјачи за инспекцију...тако он Расим и Касим”,рекао је између осталог Бахрија Бегановић наводи се у тужби.

,,Ово је случај о праву на самоодбрану и одбрану властите породице, јер је окривљени чинећи дело које му се ставља на терет увредио не само приватног тужиоца, већ и целу породицу Касима Зоранића. Кривица окривљеног је знатна и постоји јер је он у време извршења кривичног дела био урачунљив и поступао је са умишљајем,а био је свестан да је дело које чини забрањено”.

Адвокат Решад Плојовић у име приватног тужиоца предлаже у тужби, "да суд окривљеног Бахрију Бегановића огласи кривим за извршење кривичног дела Увреде из члана 170, став 2 КЗ ,те да се окривљени казни по закону најстрожијом казном за учињено кривично дело, јер ће се само на тај начин постићи сврха кажњавања, као и да суд обавеже окривљеног на плаћање трошкова кривичног поступка”.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.712.045 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)