Тежак пораз СНС у Пријепољу - без иједног члана Савета у центру града !? 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тежак пораз СНС у Пријепољу - без иједног члана Савета у центру града !?
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
21.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - На локалним изборима за Савете месних заједница у Пријепољу СНС у централној изборној јединици Пријепоље која броји 11210 уписаних бирача

није успела да освоји ни једно место у Савету који броји 13 чланова. Незванично СДП је освојио 6, СДА 1, СПП 4 и Група грађана 2 мандата.

 Нови сазив на основу незваничних изборних података чиниће:

Мевлудин Ћатић СДА

Фејзо Вељагић СПП

Ибрахим Шантић СДП

Суад Мемовић СДП

Един Бећировић СДП

Мехмед Терајзић СДП

Армин Кахровић СДП

Муамер Поровић СДП

Биран Челебић СПП

Мерсид Мекић СПП

Дерна Шеховић СПП

Раденко Рељић Самостални  (СНС касно вечерас саопштио је да је ипак члан странке, међутим поставља се питање због чега је ту СНС имао два кандидата Шљукића и Рељића, док на другим местима није имао ни једног, тако да је тешко поверовати у ове тврдње)

Миливоје Дадић Група Грађана

Ако је за утеху председник Општинског одбора СНС убедљиво је победио једино у својој МЗ Сељашница међутим она не броји ни десети део бирача као Пријепоље.

СНС и без кандидата ?

Занимљиво је да СНС чак није имао ни кандидате у језгру града (свега 5 од 13 колико се бирало) што је допринело лошем резултату. Добар резултат имала је Расимова странка СДП која је у опозицији у Пријепољу а солидан резултат имао је и СПП Муамера Зукорлића коме ће припасти највероватније Бродарево.

Треба рећи да су многи чланови СНС већ дуже време указивали на пропусте у раду странке међутим ти који су се усуђивали да јавно осуде локалног председника брзо су удаљавани и маргинализовани. Један од њих свакако је Владимир Бабић који се самоиницијативно кандидовао и победио у МЗ Ивање. ,,Ја сам члан СНС и даље, али пошто нисам добио подршку руководства, сам сам ишао на изборе," каже Бабић

Али он није једини који сматра да овдашњи одбор не ради довољно, брука начела партије ослањајући се само на ауторитет председника Вучића који им доноси увек победу. Ваљда су очекивали да Вучић у паузи између Брисела и Москве скокне до Пријепоља и припреми им изборе у месним заједницама. 

ГСЗ

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.477 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)