Копаоник спреман за отварању зимске сезоне 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Копаоник спреман за отварању зимске сезоне
Trenutno na sajtu: 479       |       Podeli:
24.11.2017 | 0 коментар(а)



Јавно предузеће Скијалишта Србије, Хотел Краљеви чардаци и Супернова Травел окупили су на једном месту заљубљенике у зиму,

снег и скијање и позвали их да ни ове зиме не пропусте Копаоник, где их очекује 150 дана најбољег зимског провода, врхунски хотел, одлично припремљене стазе, неограничен избор садржаја и низ занимљивих манифестација током целе сезоне.

Више од 200 званица, међу којима и познати скијаши и љубитељи Копаоника, уживали су у београдском ресторану Саванова, а одличној атмосфери допринео је наступ једног од најпопуларнијих домаћих певача Жељко Васић.

Тим поводом, директор предузећа „Скијалишта Србије“, Дејан Ћика, истакао је да су "Скијалишта Србије" потпуно спремна за почетак нове скијашке сезоне.

„У ски центру Копаоник системи за вештачко оснежавање су пуштени у рад и припремају се стазе за почетак сезоне. У првој фази оснежавају се стазе Караман гребен, Панчићев врх, Мало језеро, Крст и Долина спортова, како би се скијалиште што пре пустило у рад. За ову сезону, Копаоник је богатији за још једну ноћну стазу, јер је постављено осветљење на Караман гребену. Проширено је и осветљење на бобу на шинама, а урађено је и проширење система за вештачко оснежавање на стази Гвоздац“, рекао је Ћика.

Директор Скијалишта Србије је нагласио да је интересовање скијаша изузетно велико, што је показало повећање продаје ски карата у претпродаји за 30 посто у односу на преходну годину.

Краљеви Чардаци у зимску сезону улазе проширених капацитета. Нових 108 апартмана, хотелски блок са 27 соба и проширени wеллнесс и спа центар ће ове сезоне примити нове госте.

„Капацитети су нам пуни већ од 29. новембра. Аранжмане за Ски опенинг и Нову годину смо већ продали, док за пакет који креће одмах после Ски опенинга „Славимо почетак зиме“ још увек има места. Посебно бих издвојила 3 дечије недеље, 2 у јануару и једну у фебруару у којима деца имају посебне погодности и недељу са бесплатним ски пасом од 28.јануара до 4. фебруара“, истакла је директорка маркетинга Весна Костадиновић.

У агенцији Супернова Травел истичу да је за њих Копаоник примарна дестинација, па су туристима, поред преко 40 пажљиво одабраних смештајних објеката, у понуди и услуге аутобуског и минибус превоза, ски школе, ски ренте као и ски карте.

„Понуда агенције је доступна код више од 400 агената широм Србије. Супернова је развила сарадњу и у земљама окружења, а Копаоник као дестинација позиционирана је на највиши ниво. Да би одмор био време у којем се ужива од момента резервације па до завршетка боравка, у понуди су врхунски пакет аранжмани по специјалним ценама и са могућноћу плаћања на више месечних рата. Места још увек има чак и у натраженијим терминима, а нашим клијентима гарантујемо квалитет одмора као у најпрестижнијим европским ски центрима“, рекла је менаџер маркетинга и продаје Ивана Ђурић.

Она је додала да број туриста који проводи одмор на овој планини расте из године у годину и да очекују да ће у 2018. години бити оборени досадашни резултати.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.448.898 посета
Тренутно на сајту: 480 посетилац(a)