Момировић у општини Топола: Реконструисали смо две хиљаде километара државних и локалних путева 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Момировић у општини Топола: Реконструисали смо две хиљаде километара државних и локалних путева
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
28.09.2021 | 0 коментар(а)



Топола - Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је данас,
Momirović u Zagorici, Topola, foto GZS

 са својим сарадницима, неколико саобраћајница у општини Топола, на којима се изводе радови реконструкције, асфалтирања и постављања саобраћајне сигнализације.

Данас су почели радови у Загорици, на путу у правцима Загорица-Топола и Загорица-Младеновац.

„Радимо пут који ћескратити деоницу од Тополе ка Младеновцу за пет, шет километара. Ми смо у претходним годинама реконструисали више од 2 хиљаде километара локалних и државних путева. Овај пут је требало да се уради још шездесетих година. Свака кућа ће добити свој пут, само покажимо мало стрпљења. Не може све председник Вучић да уради оно што није урађено деценијама. Наш фокус је да људи добију простор, да они изађу у свет квалитетном инфраструктуром, путевима. Не можемо у 21. веку да живимо тако што немамо пут до куће. Не бавимо се само аутопутевима, већ државним и локалним путевима. Само нам дајте мало времена. До краја године завршићемо радове на овом путу” - рекао је министар Момировић за Тањуг, након чега је обишао и радове у месту Шуме.

Поводом почетка радова на овој саобраћајници окупио се велики број људи, што најбоље показује значај овог пута за мештане.

,,Овај пут је наш прозор у свет. Ово је воћарски крај и добра инфраструктура нам је неопходна како би наша роба стизала до купца. Јако је важно и за ове нове генерације, да се не муче као ми, већ да имају услове за живот на селу”- казао је Момчило Васиљевић, један од мештана Загорице.

Поред путног правца Загорица- Ливаде - Вис, где је вредност радова 22,5 милиона динара, изводе се радови и на путном правцу Шуме -Горње Трнава, за шта је издвојено 180 милиона динара.

Такође у општини Топола врши се реконструкција путева: Шуме-Црвено Брдо; Горович-Шуме; Липоивац - Караула - Митровчић; Војковац - Рудник; Војковац - Дебљак; Павловац - Црвено Брдо, а саобраћајна сигнализација поставља се у зони аутобуских стајалишта у месту Белосавци.

КРАЈ (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ministar momirovic topola put

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.324.283 посета
Тренутно на сајту: 468 посетилац(a)