Селаковић: Србији указано велико поштовање заслужено политиком Вучића 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Селаковић: Србији указано велико поштовање заслужено политиком Вучића
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
23.06.2017 | 0 коментар(а)



Генерални секретар председника Србије Никола Селаковић каже за РТС да делегације и даље пристижу на инаугурацију председника Александра Вучића.

Наглашава да је велики број званичника који ће доћи у Београд показатељ да се Србији указује велико поштовање, које је заслужено храбром политиком Вучића.

Селаковић је, гостујући у Дневнику РТС-а, истакао је да су синоћ до 22 сата дочекане 24 делегације.

"Грађанима Србије, Републици Србији указује се једно велико поштовање. То поштовање ничим другим није заслужено, него политиком Александра Вучића и он је главни узрок тог поштовања", каже Селаковић.

Наглашава да није протокол успоставио везу са свим светским званичницима који ће присуствовати инаугурацији, као и да је Вучићева храбра политика успела да окупи толико важних светских делегација.

Навео је да ће, између осталих, у Београду данас бити мађарски премијер Виктор Орбан, савезни канцелар Аустрије Кристијан Керн, као и да чак председник САД Доналд Трамп шаље делегацију.

"Они цене храброст да се донесу важне одлуке", указао је Селаковић.

Сматра да је од посебне важности што ће инаугурацији присуствовати лидери региона и рекао да није могао да дође премијер Албаније Еди Рама јер му је последњи дан кампање, али је послао поклон председнику Вучићу.

"Ко је то у региону успео да окупи све ове људе које је успео Вучић", упитао је Селаковић.

Тврди да те није демагогија томе допринела, већ доношење тешких одлука у правом тренутку.

Селаковић каже да је то показатељ колико председник Вучић има личне, јаке контакте са лидерима у региону и свету.

"Ако причамо о угледу земље, углед земље је углед председника. Вучић месец дана после преузимања функције може оволики број делегација да окупи и то показује колико је он уважен и цењен и показује колико је Србија уважена и цењена", закључује Селаковић.

Извор: РТС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.859 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)