Улазак возилима у круг Опште болнице могућ само за хитне случајеве, инвалидна лица и труднице 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Улазак возилима у круг Опште болнице могућ само за хитне случајеве, инвалидна лица и труднице
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
04.07.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Управа чачанске Опште болнице обавештава кориснике услуга, пацијенте и њихове
Општа болница у Чачаку, фото: ГЗС

пратиоце да је улазак аутомобилом у круг болничке установе, од недавно омогућен искључиво трудницама, пацијентима којима је неопходно ургентно медицинско збрињавање, пратиоцима непокретних пацијената или пацијената који се отежано крећу, инвалидним лицима, пацијентима Службе за дијализу, пратњи пацијената који се отпуштају са болничког лечења.

У саопштењу се даље наводи:

„Остали суграђани и корисници услуга који долазе у чачанску Општу болницу аутомобилом, имају на располагању паркинге у улицама Др Драгиша Мишовић дуж тротоара до уласка на Главну капију као и паркинг из улице Раденка Јањића.

Велики број паркираних аутомобила у болничком кругу, отежавао је свакодневно функционисање и рад медицинског и немедицинског особља, пратећих служби доставе хране и лекова као и хитног транспорта пацијената.

Надамо се да ће наши суграђани имати разумевања и да ће одлуку Управе о смањењу броја паркираних аутомобила у кругу болнице прихватити као један од напора да олакшамо рад свих служби као и да најугроженијим пацијентима и њиховим пратиоцима омогућимо једноставнији приступ нашој здравствено установи”, наводи се у саопштењу управе Опште болнице у Чачку.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bolnica parkiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Ilija Cvorovic

    Oce li i doktori da se parkiraju napolju



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.723.680 посета
    Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)