TROPSKA VRELINA U NASOJ ZEMLJI, CACAK JEDAN OD NAJTOPLIJIH GRADOVA                   Sudar motora i automobila u tunelu kod Zlatibora, povređeni motociklista prebačen u bolnicu                   Struja neće poskupeti ove godine, EPS kreće u reforme                   Proglašeno deset najboljih šljivovica u Srbiji - Najbolja prepečenica iz Guberevaca                   Čačanima je ponovo omogućena usluga „Rent a bike”                   Od danas do 13. septembra redovna sezonska avio-linija Lađevci – Tivat                   Prvi “Sabor srpske harmonike“ u Čačku 29. i 30. juna                  


„Дан отворених врата“ у Центру за социјални рад општине Лучани у Гучи
26.12.2018

Лучани - У Центру за социјални рад општине Лучани у Гучи данас је одржан традиционални сусрет са ученицима Средње школе „Драгачево“
Фото: Центaр за социјални рад општине Лучани у Гучи

у склопу презентације рада установе. Ученици одељења гимназије и економске школе разговарали су о хуманости и поштовању потреба суграђана, нарочито вршњака и том приликом су уручили 22 новогодишња пакетића за децу које су набавили од сопственог џепарца.

Поводом наступајућих празника Центар је поделио пакетиће за 100 деце, а из донаторских средстава купљено је 16 пакетића за децу са сметњама у развоју. Из донације СЗР „Летећа четка“ из Гуче купљено је три пара зимских чизмица и две дечије зимске јакне, а Независни синдикат полиције- Лучани је определио 10 пакетића за децу, по препоруци ЦСР.

„Време празника је и време даривања. Имали мало или много ништа нас не спречава да будемо хумани и да мислимо и на друге, а даровати можемо и тањир хране, лепу реч, утеху. У име свега тога, уз жеље за здравље, мир и љубав свим људима чистог срца желимо срећне и безбрижне празнике“, казала је директорка Центра за социјални рад Наталија Дарковић.

ГЗС
Оставите Ваш коментар

Име

Коментар

Линк до YT видеа (опционо)

Фотографија (опционо)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!
Назад