„Дан отворених врата“ у Центру за социјални рад општине Лучани у Гучи
26.12.2018 16:48

Лучани - У Центру за социјални рад општине Лучани у Гучи данас је одржан традиционални сусрет са ученицима Средње школе „Драгачево“
Фото: Центaр за социјални рад општине Лучани у Гучи

у склопу презентације рада установе. Ученици одељења гимназије и економске школе разговарали су о хуманости и поштовању потреба суграђана, нарочито вршњака и том приликом су уручили 22 новогодишња пакетића за децу које су набавили од сопственог џепарца.

Поводом наступајућих празника Центар је поделио пакетиће за 100 деце, а из донаторских средстава купљено је 16 пакетића за децу са сметњама у развоју. Из донације СЗР „Летећа четка“ из Гуче купљено је три пара зимских чизмица и две дечије зимске јакне, а Независни синдикат полиције- Лучани је определио 10 пакетића за децу, по препоруци ЦСР.

„Време празника је и време даривања. Имали мало или много ништа нас не спречава да будемо хумани и да мислимо и на друге, а даровати можемо и тањир хране, лепу реч, утеху. У име свега тога, уз жеље за здравље, мир и љубав свим људима чистог срца желимо срећне и безбрижне празнике“, казала је директорка Центра за социјални рад Наталија Дарковић.

ГЗС


Оставите Ваш коментар

Име

Коментар
  • Gucanka      | 26.Dec 2018.18:02 h
    💘
  • Назад