Празник карате спорта у Борчевој хали 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Празник карате спорта у Борчевој хали
Trenutno na sajtu: 633       |       Podeli:
23.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – "Спортска хала Борац ће за викенд бити поприште најуспешнијих каратиста, јер ће сви најбољи у овом спорту учествовати на балканском такмичењу

које се одржава од 24. до 26. марта", изјавио је председник Карате федерације Србије, Славољуб Пипер.

Балкан је изузетно успешна регија када је карате спорт у питању, што доказују бројне медаље освојене на евроспким и светским такмичењима, а по речима Пипера, Србија је у самом врху.

“И поред доста нижег буџета, наша земља може да стане раме уз раме са репрезентацијом Турске и Хрватске, које бележе изузетне успехе, а предстојеће балканско такмичење ће нам уједно бити и припрема за европско такмичење које нас очекује половином маја”, истиче Пипер.

 Популарност ове борилачке вештине већа је из дана у дан, а од 2020 се очекује да буде уврштена и у олимпијске спортове, што представља, како каже Пипер, велику сатисфакцију за све каратисте света.

“Надамо се да ће се умеће наших спортитса моћи показати и на таквом такмичењу, као што је олимпијада. То нам представља подстрек да још јаче тренирамо”, наводи Пипер.

 На предстојећем балканском такмичењу које се одржава у Чачку, учествоваће 11 држава и преко 400 сениора.

 Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.181.527 посета
Тренутно на сајту: 632 посетилац(a)