СНС Чајетина: Нити мањег савеза нити више лопова 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС Чајетина: Нити мањег савеза нити више лопова
Trenutno na sajtu: 335       |       Podeli:
09.07.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Рат саопштењима између две политичке странке наставља се из дана у дан. Након што је

Милан Стаматовић прозвао председника државе Александра Вучића због како кажу наводне најаве предавања КиМ и због ширења панике и дефетизна, из табора СНС-а стигао је одговор. Они тврде да је Чајетина најзадуженија општина у Србији и да Милан Стаматовић није компетентан да прозива било кога, с обзиром да се против њега води поступак у тужилаштву за организовани криминал. У саопштењу се наводи следеће:

,,Председник најзадуженије општине у Србији, општине Чајетина, Милан Стаматовић, човек против кога се у Тужилаштву за организовани криминал води поступак под основаном сумњомда је као организатор криминалне групе оштетио буџет Републике Србије у износу од 61 милион евра опет је имао изливе поштења и патриотизма у својим саопштењима.

Греши Милан Стаматовић ако мисли да ће најгорим увредама и лажима против председника Србије скренути пажњу са оптужбе да је као организатор криминалне групе доносио бројненезаконите одлуке везане за планска документа, регулисање намене зељишта на Златибору, фалсификовање докуманата, легализације објеката мимо Закона и многих другихпротивзаконитих радњи.

Највећи трговац српском земљом непосредном погодбом, патриота до последње продате златиборске парцеле, љубитељ безакоња, мрзитељ поступка јавних набавки, до пре годину дана највећи противник Европе, а данас највећи еврофанатик дели лекције!!!!

Верујемо да ће у том опозиционом савезу, Савезу за Србију, тој личној карти пропасти Србије, Стаматовић имати посебно место јер је био члан свих странака које ће чинити тај савез.

Некадашњи кавгаџија са сирогојнских вашара је нервозан!

Сарадници га напуштају а већ неколико незаконитих одлука у локалној скупштини његови одборници нису хтели да подрже!

Онако бахат и нервозан прети и вређа!

У том новом опозиционом савезу нека потражи одговоре од својих другара зашто је Србија била пред банкротом 2012. године. Нека им исприча како су он и његов председник реаговали са два и по саопштења наједнострано проглашење независности на територији јужне српске покрајине Косова и Метохије.

Нека се сете мартовског погрома Срба из јужне српске покрајине за време њихове владавине!

Нека се сете пребијања, прогона Срба као и паљења и пљачки српских светиња док су онипљачкали Србију и нису били обавештени о ономе на шта су били неспособни да реагују каовласт и заштите свој народ!

А тај нови опозициони савез где је кренуо Стаматовић, како кажу Савез за Србију можемо описати једноставно: Нити мањег савеза нити више лопова!", истакнуто је у саопштењу.

Повереништво СНС Чајетина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.371.888 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)