Изложба „Шест година пропадања“ одржана и у Лучанима 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Изложба „Шест година пропадања“ одржана и у Лучанима
Trenutno na sajtu: 384       |       Podeli:
17.11.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Након јучерашњег представљања у Београду, Савез за Србију је данас и у Лучанима представио изложбу

 „Шест година пропадања“.

Организатори су положили паное на којима су приказане афере актуелне власти, негативни извештаји Европског парламента, Светске банке и Комисије Савета Европе који се тичу стања у правосуђу, економији и медијима, као и насловне стране провладиних таблоида, на којима се сатанизује опозиција.

Јанко Веселиновић, председник Покрета за Преокрет, истакао је да су и поред забране, изложбу јуче одржали испред зграде РТС у Београду и да она, према његовим речима на најбољи начин приказује у каквом медијском мраку живимо.

„РТС као јавни сервис прикрива истину о стању у Србији. Наша изложба приказује све оно што је РТС сакрио. Приказује највише цене горива у Европи, најниже плате и отете пензије. Не може се истина сакрити вечно“, рекао је Веселиновић.

Носилац листе Савез за Србију – Савез за ДрагачевоМилан Радичевић истакао је да му је драго бити домаћин једне изложбе која говори о свим темама о којима се не може чути на великим републичким медијима.

„Ове тротоаре бисмо могли употпунити и лажним обећањима локалне власти, попут обећања о враћању Основног суда у Гучу, о отварању 1000 нових радних места, обећања о реконструкцији и завршетку хале у Лучанима и базена, да ће доћи до улагања у пољопривреду и других“, истакао је Радичевић.

Председник Двери Бошко Обрадовић рекао је да у Лучанима, паралелно са изборном кампањом изборни штаб Савеза за Србију евидентира све изборне нерегуларности и да ће по завршетку избора објавити белу књигу. Он је поменуо неколико ствари као што је вршење страначке пропаганде од стране државних функционера и о трошку државе, притисак на опозиционе кандидате за одборнике кроз активности криминалних структура под вођством Зорана Милојевића Зеље и злоупотреба јавних предузећа.

„Не само да ћемо пописивати ове нерегуларности, већ ћемо им се супротставити и управо је у том смислу удруживање имало смисла јер се сада не супротстављамо појединачно већ заједно“, рекао је Обрадовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


szs lucani izlozba

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.280.062 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)