Поново бахати малолетници ”позајмљују” туђа возила и лудују 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Поново бахати малолетници ”позајмљују” туђа возила и лудују
Trenutno na sajtu: 357       |       Podeli:
08.11.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Већ други пут за два месеца, неколико малолетних преступника из Ивањице ‘’позајмљују’’ туђе аутомобиле,

возе их па оставе на одређеној дестинацији и утекну, сведоче за портал ИнфоЛИГА оштећени власници. За викенд на мети им је било и возило једног ивањичког таксија.

Како наша редакција незванично сазнаје, преступници су искористили тренутак када је таксиста по завршеном послу паркирао ауто и накратко се удаљио, ускочили у њега и одвезли се.

Исте вечери ‘’позајмљен’’ је и ауто Мира Рајковића из Кисељака.

Око десет часова приметио сам неко такси возило како пролази поред моје куће, али ништа сумњиво. Сат касније, док сам гледао телевизор са супругом, зачуо сам туп звук, као лупање вратима. Изашао сам у двориште и на први поглед ми се чинило да је све у реду, али када сам мало боље погледао ауто, био је укосо паркиран, разбијен предњи браник и десно крило. Пријавио сам полицији, која је одмах дошла, узела отиске и не бих знао да вам кажем шта се даље дешавало. Ја сам кола одвезао код мајстора сутрадан, штета је око 120 евра.– прича за Инфо ЛИГУ, Миро Рајковић.

Оба случаја, како сведоче наши саговорници, уредно су пријављена надлежнима који интензивно раде на томе да оваквих, несвакидашњих инцидената више не буде.

Подсећамо, Инфо ЛИГА је у августу писала о бахатом понашању групе преступника који су том приликом такође отуђили два аутомобила на пар сати, остављајући их након вожње без оштећења. Овај пут власници ‘’позајмљених’’ возила осим претрпљеног стреса морали су да плате и санирање начињене штете.

Глас западне Србије / Инфо Лига





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


maloletnici jradja automobili

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.461.382 посета
Тренутно на сајту: 358 посетилац(a)