Трактори на Сабору трубача, како до нових машина 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Трактори на Сабору трубача, како до нових машина
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
13.08.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија „Kru&Ka” из Чачка је дистрибутер реномираних брендова пољопривредне механизације,

а данас је своји богату понуду представила и на Сабору трубача у Гучи.

„На првом месту увек стављамо домаће произвођаче Агромеханику Бољевац чији смо дистрибутер за подручје западне Србије. Поред дистрибуције трактора имамо целокупан програм прикључне механизације. Одабрали смо као фирма да радимо брендове који су приступачни нашим пољопривредним произвођачима”, рекао је Слободан Јовановић из компанија „Kru&Ka”.

Фирма је сертификован и овлашћен консултант за све пољопривредне субвенције која иду преко Министарства пољопривреде и Управе за аграрна плаћања, а оно што их издваја је подршка коју дају произвођачима у припреми документације и реализације инвестиција у пољопривреди.

„Веома озбиљна политика Министарства пољопривреде се огледа у томе што дају веома добре субвенције, нарочито сада када имамо модел са Светском банком по моделу 50:40:10 а поред тога је и ИПАРД као и други постицаји који доводе до тога да машине могу да буду приступачне”, казао је Јовановић.

Иначе, све информације које се тиче пољопривредне механизације и субвенција могу дати стручни људи који су консултанти у компанији „Kru&Ka” на број телефона 032/373-323, а представништво фирме се налази у Чачку, Ул. Симе Сараге 10.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.464 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)