Будите хумани, помозите малој Магдалени! 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Будите хумани, помозите малој Магдалени!
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
14.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Десетогодишњој Магдалени Јокић из Чачка поттребна је наша помоћ. Њени родитељи су настрадали у саобраћајној несрећи

када је она имала само четири године. Од тада о њој брину њени баба и деда. Како Магдалена није остварила право на породичну пензију породица живи прилично тешко, у врло лошим стамбеним условима, са недовољно месечних новчаних прилива. Бака се у међувремену разболела што још више отежава ситуацију.

За помоћ  нам се обратило Удружење Чачана из Београда, заједно са Магдалениним одељењем III-4 из Основне школе "Милица Павловић", заједно са хуманим људима који су се већ укључили у акцију помоћи.

Идеја акције је да се Магдалени и њеној породици, поред једнократне помоћи коју би они који желе и могу уплатили, покуша обезбедити и нека врста месечне стипендије како би несметано могла наставити школовање. 

 

Уплате новчане помоћи можете извршити на текући рачун Магдалениног деде Чедомира Јокића који је уједно и Магдаленин старатељ. У продужетку се налазе потребни подаци за уплату.

 

Чедомир Јокић (Магдаленин деда)

 

Текући рачун број 205-9011006044128-61 Комерцијална банка

 

За информацију око потенцијалне стипендије и помоћи можете контактирати Удружење Чачана у Београду (СМС на телефон 063/7444-801, udruzenjecacana@gmail.com).

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


magdalena pomoc cacak nesreca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.359.285 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)