Косјерић иако се налази поред жаришта, нема ни једног зараженог 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Косјерић иако се налази поред жаришта, нема ни једног зараженог
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
02.04.2020 | 0 коментар(а)



Koсјерић – У Србији је вирусом корона тренутно инфицирано преко 1000 особа, у Златиборском округу потврђено је 11 случајева,
Косјерић у доба короне нема ни једног зараженог/ Фото: РИНА

а Ваљево је такође једно од жаришта, међутим општина Косјерић која се налази на пола пута између Ваљева и Ужица и даље нема ниједног зараженог, успешно одолева невидљивом непријатељу и зато се може рећи да је тренутно попут италијанског градића Ферара Ербоњона, који иако се налази у срцу Ломборадије нема ниједан потврђен случај заразе.  

Грађани Косјерића дисциплиновани, поштују се одлуке Владе/ Фото: РИНА

„Грађани су веома дисциплиновани, на улицама се ретко ко може видети, и ако изађу носе маске и рукавице. За све време трајања полицијског часа није евидентирано ниједно кршење, нити је написина иједна пријава. Према препорукама ЗЗЈЗ вршимо дезинфекцију јавних површина и стамбених зграда хипохлоридом“, изјавио је за РИНУ, Жарко Ђокић председник општине Косјерић.

Према његовим речима, у самоизолацији тренутно се налази 56 особа, јер су се вратиле са путовања и полиција их проверава три пута дневно, за сада су постојала само три сумњива случаја и код њих је резултат теста био негативан.

ГЗС/РИНА                                                                                                                      

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KOSJERIC NEMA ZARAZENIH ZARKO DJOKIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.426.665 посета
Тренутно на сајту: 520 посетилац(a)